Поредния звънец удари – открихме новата учебна година

Много слънчеви усмивки и щастливи детски възгласи изпълниха  двора на детска градина №36 „Морска звездица“, където бе поставено официално началото на новата учебна година.

“За всеки от нас новата учебна година е заредена с различни желания, очаквания, надежди и планове. За децата – с игри, занимания, приятелства, приключения, щуротии. За родителите – може би с притеснението от сутрешните раздели, със спокойствието и увереността, че децата са в сигурни и грижовни ръце, с очакванията децата им да растат здрави, щастливи, уверени и успяващи. За екипа на детската градина – малките ни слънчица да бъдат по-послушни и любознателни, по-умни и търпеливи”, каза директорът на ДГ №36 “Морска звездица” Драгомира Македонска.

Тя подчерта, че за благополучието на децата, за многостранно развитие на заложбите им, екипът на детската градина ще разчита на подкрепата на родителите.

Д. Македонска пожела “На добър час!” на най-големите – от подготвителните групи и  успешен старт на малчуганите от първите групи – “Следвайте мечтите си, учете, слушайте вашите преподаватели”, обърна се тя към децата.

На преподавателите благодари за това, че са до децата, че проявяват търпение и  уважение към тях и техните желания. “Продължавайте да ги учите, така че да развиват своите таланти. Убедена съм, че тук има много такива. Нашата задача е да ги откриваме и насърчаваме”. Тя подчерта, че само всички заедно, обединени около голямата цел – грижата за нашите деца, ще ги научим да бъдат уверени, смели и да следват мечтите си.

Коментарите са забранени.